Velg en side

Bruk av reklamelenker på helthætta.no

En gang i blant vil det bli brukt reklamelenker, også kjent som affiliatelenker, her på helthætta.no. Det betyr at jeg kan tjener noen kroner dersom du kjøper noe fra en av mine reklamelenker – uten at det koster deg noe ekstra. 

 

Det er svært få produkter eller tjenester jeg velger å bruke reklamelenker på, rett og slett fordi det må være produkter jeg bruker og elsker selv. Jeg ønsker kun å anbefale ting jeg selv har nytte av, så du kan være trygg på at jeg går god for alle reklamelenkene her på nettsiden.

 

Hensikten med å bruke reklamelenker er ikke å tjene masse penger, men forhåpentligvis dekke kostnadene for hosting og vedlikehold av helthætta.no. 

 

Jeg bruker tre ulike typer reklamelenker: 

  • Reklamelenker som gir meg en prosentandel av salget
  • Reklamelenker som gir meg et fast beløp per salg
  • Reklamelenker som gir meg rabatt på produkter eller tjenester basert på antall salg

 

Alle artikler som inneholder reklamelenker vil informere om dette i toppen av artikkelen, i tillegg til at lenkene vil være merket med et stjerneikon (*). 

 

I dag er følgende reklamelenker aktive på nettsiden:
Ingen ennå